Zaterdag: Vertrek Leiding

Jeffrey: Halverwege de ochtend zijn we vertrokken naar de kamplocatie. Daar hebben we het gebouw eens goed onder handen genomen. Alles opruimen, activiteiten klaarmaken, de partytent opzetten en het gebouw aankleden. 's Avonds was het mijn beurt om te koken, dus we gingen BBQen.

Ans: Nadat we vanochtend veel te vroeg moesten verzamelen heb ik eerst onze kast leeggeruimd om te kijken wat we eigenlijk allemaal nog hebben. Daarna ben ik boodschappen gaan doen. Toen ik met de boodschappen op de kamplocatie aankwam ben ik Joran gaan helpen met het inruimen van de keuken.

Corné: Vanochtend na het werk ben ik meteen doorgegaan naar de Zwerfkei. Daar hebben we samen de aanhanger ingeladen en wat er niet paste in onze auto's gepropt. Toen we op het gebouw aankwamen hebben we eerst alles uitgeladen. Daarna ben ik met Jory de Tijdreismachine gaan bouwen.

Joran: Nadat ik lekker uitgeslapen heb, ben ik toen de rest van de leiding uit Rijen vertrok zelf ook maar richting Bavel gegaan. Daar ben ik eerst aan de slag gegaan met de aankleding en indeling van het gebouw, daarna ben ik de keuken in gaan ruimen.

Jory: Zoals altijd begon het kamp met een poging om al onze materialen mee te nemen. Aangezien er tussen Rijen en Bavel geen McDonalds zit, hadden we dit jaar een gezonde lunch. Eenmaal op het gebouw ben ik vooral bezig geweest met de tijdreismachine.

Ga terug naar het nieuws overzicht.